God Jul & Gott Nytt År önskar Geoforum Sverige
Ta position för lärande inspiration och samverkan!

Nellemann och ordföranden på bloggen

Vi är på en resa. Och Agenda 2030 är Sveriges agenda för förändring mot ett hållbart samhälle. Position – för digitalt samhällsbyggande 2030 är Geoforum Sveriges och våra systerföreningars bidrag till den förändringen.

Du är inbjuden till en mötesplats för lärande, inspiration och samverkan inom digitalt samhällsbyggande den 19-20 mars. På Position – för digitalt samhällsbyggande 2030 för vi dialog om hur vi på bästa sätt, med digitala verktyg och processer, kan skapa hållbara städer och en hållbar landsbygd.

Du möter de viktigaste ledande personerna från regering, myndigheter, kommuner, företag och forskning på konferensens scener i ett mycket ambitiöst program. På scenerna står personerna med idéer och kunskap för att ta det stora klivet framåt inom digitalisering av samhällsbyggnadsbranschen. I utställningen visar både företag, innovatörer, myndigheter och kommuner hur nya idéer och kunskap inom samhällsbyggnadsområdet blir verklighet.

Mötesplatsens funktion är viktig. Det är här vi har möjlighet till samtal och möten då ”alla är på plats”.

Vi lyfter de mest aktuella frågorna: digitalisering, öppna data och kompetensutveckling, GIS, geodata, Geodatarådets handlingsplan, Digitalt först, Smart Built Environment, smart planering. Vi har även fokus på Digital Twins, geofencing, AI etc.

Vi vill även slå ett slag för workshopparna – det är här du kan få svar på dina praktiska frågor kring till exempel publicering av geodata, geodatarådets handlingsplan och digital planprocess.

Investera i kompetensutveckling och anmäl er redan nu till Position. Varmt välkomna!

God Jul och Gott Nytt år!
Önskar Eric och Susanne

eric jeansson

Eric Jeansson, ordförande Geoforum Sverige

Susanne Nellemann Ek

Susanne Nellemann Ek, vd och kanslichef Geoforum Sverige

 

Fler blogginlägg