Sista ansökningsdag: 9 december 2018

DTU Space, the National Space Institute at the Technical University of Denmark, seeks a Senior Advisor in GNSS Positioning. The position is associated with the Section of Geodesy that carries out research in the fields of Geodesy and Geoinformatics and solves tasks related to the development of the fundamental reference networks in Denmark, Greenland, and the Faeroe Islands.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 30 november 2018

Vi söker dig som är vass på webbGIS-utveckling och som vill stärka upp vårt team tillsammans med övriga GIS-utvecklare och GIS-ingenjörer. Vi på avdelningen Geografisk information strävar efter att ligga i framkant när det gäller användandet av open source-baserade lösningar inom vårt verksamhetsområde, och använder oss av QGIS, QGIS Server, PostGIS och open layers. På serversidan arbetar vi med containerteknik i Linuxmiljö och för datainsamling har vi bland annat två drönare till vårt förfogande.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Läs mer

Sista ansökningsdag: 29 november 2018

Sundsvall växer just nu för fullt med många stora bygg- och infrastrukturprojekt och vi söker dig som vill vara med och bidra till kommunens utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäterikontoret är platsen för dig som vill växa! Vi söker nu en GIS-utvecklare.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 7 december 2018

Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i Håbo kommuns självklara arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi söker nu en ny medarbetare för att arbeta med geografisk information i en kommun som är inne i ett mycket expansivt skede. Som GIS-ingenjör kommer du att arbeta med administration och utveckling av kommunens geografiska databaser och plattformen för GIS.

Läs mer