Sista ansökningsdag: 8 april 2018 

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete där du får vara med och forma Huddinges framtid. Den tekniska utvecklingen inom området går fort och vi vill hänga med – till det behöver vi din hjälp! Som GIS-ingenjör i Huddinge bidrar du till verksamhetsutveckling genom effektivisering och optimering av metoder, teknik och datalagring för GIS på kommunen tillsammans med dina kollegor inom området.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 3 april 2018

I Malmö arbetar vi för att skapa en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Nu söker vi en 3D-utvecklare till ett 3D-team med olika specialistkunskaper. Här kommer du jobba med utveckling av våra processer när det gäller automatiserad framställning av 3D, skapa fotorealistiska modeller och vara en viktig kugge i skapande av stadens 3D-stadsmodell.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 3 april 2018 

Är du målinriktad, engagerad och drivs av att vara med och utveckla samhället, då kommer du att trivas som GIS-ingenjör hos oss! På kart- och mätenheten är vi cirka 14 medarbetare som arbetar med bland annat mätframställning, kartförvaltning och GIS. Botkyrka har flera spännande projekt på gång, i kommunen och inom Södertörnssamverkan.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 8 april 2018

Som kart- och mätningsingenjör kommer du att tillhöra ett starkt team med fokus på geodatafrågor. Vi tillhandahåller kart- och mättjänster och underlag till både interna och externa kunder. Vi ansvarar för kommunens kartförsörjning och fältmätningar såsom husutstakning, inmätning, lägeskontroller, nybyggnadskartor och grundkartor. Utöver det har gruppen också ansvar för byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt leverans av kartdata.

Läs mer