Sista ansökningsdag: 7 oktober 2018 

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss i Arvika får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla kommunen. Funktionen Samhällsbyggnad är ett härligt gäng som trivs tillsammans. Nu söker vi en GIS-ingenjör till detta team.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 12 oktober 2018

Jönköpings kommun är en attraktiv tillväxtregion, vackert belägen vid Vätterns sydspets. Här har du chans att jobba som mätningsingenjör!  På Stadsbyggnadskontorets Kartavdelning är vi 17 medarbetare som ansvarar för kommunens grundläggande geografiska information. Som mätningsingenjör kommer du bland annat att utföra och ansvara för olika typer av geodetiska mätningsuppdrag.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 12 oktober 2018

Jönköpings kommun är en attraktiv tillväxtregion, vackert belägen vid Vätterns sydspets. Till Kartavdelningen på kommunen söker vi nu en GIS-utvecklare. Här jobbar vi för att kartor och GIS ska vara naturliga och självklara verktyg som bidrar till att kommunens verksamheter kan utvecklas och effektiviseras. Som GIS-utvecklare arbetar du med förbättring och utveckling av arbetsmetoder och verktyg och verkar för en ökad spridning av GIS-användningen inom kommunen.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 30 september 2018 

Helsingborg är staden för dig som vill något. Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Nu söker vi två vassa GIS-ingenjörer!

Läs mer

Sista ansökningsdag: 2 oktober 2018

Sundsvall växer just nu för fullt med många stora bygg- och infrastrukturprojekt och vi söker dig som vill vara med och bidra till kommunens utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäterikontoret är platsen för dig som vill växa! Vi söker nu en geodataingenjör/GIS-ingenjör.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 30 september 2018 

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi är inne i en utvecklingsfas och söker nu dig som vill vara med och utveckla Kungsbacka kommuns GIS! Om du är den vi söker kommer du att få stor frihet, tillika stort ansvar, och möjligheter att driva detta utvecklingsarbete framåt!

Läs mer