Sista ansökningsdag: 12 augusti 2018

Nu söker vi en kart- och samhällsbyggnadsintresserad 3D-utvecklare. 3D och visualisering är ett mycket spännande område som växer fort, och här vill Halmstads kommun befinna sig i framkant. I denna nya tjänst som 3D-utvecklare kommer du att bli navet i de frågor som berör 3D och visualisering i våra olika processer.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 9 augusti 2018

Tycker du om att arbeta ute i vacker miljö? Då har du ett fantastiskt tillfälle att arbeta hos oss i vår expansiva skärgårdskommun! Till Kart- & GIS-enheten söker Värmdö kommun en mätningsingenjör. Här erbjuds du ett arbete där du till stor del kan planera och styra ditt arbete självständigt och få besöka vackra platser inom kommunen.

Läs mer

Sista ansökningsdag: 20 augusti 2018

Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i Håbo kommuns självklara arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi söker nu en ny medarbetare för att arbeta med geografisk information i en kommun som är inne i ett mycket expansivt skede. Som GIS-samordnare utgör du ett stöd till hela kommunorganisationen i kartbaserade frågor samt leder/deltar aktivt kontinuerligt i utveckling av arbetsmetoder och verktyg inom området.

Läs mer