GIS-parnet till Uppsala kommun
Uppsala kommun har valt Esri som GIS-partner

Uppsala kommun startar nära samarbete med Esri Sverige. Tanken med samarbetet är att Uppsala kommun ska se på geografisk information med nya ögon. Samarbetet ska blir en nystart för kommunen med en strategisk hållbar lösning att stå på, både vad gäller kunskap och teknik.

En av orsakerna till det nya samarbetet är insikten om att geodata bidrar till tydligare beslutsunderlag, effektivare informationsflöden, större möjlighet till delaktighet, dialog och samarbete, och dessutom släpper loss innovationskraften i hela organisationen.

– Det här är ett partnerskap som sträcker sig förbi införandet av tekniska lösningar. Vi samarbetar nära med fokus på användaren och nyttan. I partnerskapet gör vi varandra bättre, säger Sara Johansson, GIS-strateg i Uppsala kommun.

Det här är ett partnerskap som sträcker sig förbi införandet av tekniska lösningar. Vi samarbetar nära med fokus på användaren och nyttan. I partnerskapet gör vi varandra bättre. - See more at: http://www.esri.se/kunskap/Case-sidor/uppsala-GISpartner#sthash.FOm9CFH4.dpuf

Läs mer på Esri Sveriges webbplats