Cad-Q Kommundagar 10-11 september

Cad-Q Kommundagar samlar Sveriges kommuner kring moderna kart- och GIS-lösningar den 10-11 september i Göteborg. Mötesplatsen, som tidigare varit en del av evenemanget Cad-Q Dagarna, har nu renodlats för att möta deltagarnas önskemål på ett ännu bättre sätt. 

Målet är att deltagarna ska få god inblick i utvecklingen inom kart- och GIS-branschen samt bli inspirerade av lyckade lösningar i praktiken.

– Programmet under de två dagarna erbjuder ett spännande forum där deltagarna kan ta del av nyheter i produkterna men även knyta kontakter och dela erfarenheter med andra kollegor i branschen, säger Niklas Fagrell Eriksson, projektledare för Cad-Q Kommundagar.

Agendan är fylld av seminarier som erbjuder något spännande för alla deltagare med intresse för kart- och GIS-arbete.

– Vi har redan ett flertal inspirerande talare på plats som till exempel Norconsult och Hässleholms-, Ängelholms-, Båstads- och Nyköpings kommun. Dessutom har vi en användarträff för BAL-användare där det finns bra möjligheter till erfarenhetsutbyte och djupdykningar i produkterna, fortsätter Niklas Fagrell Eriksson.

BAL är lösningen som använder de webbtjänster Lantmäteriet tagit fram, för att skicka och ta emot byggnads- och adressobjektet till och från Lantmäteriets grunddatasystem.

Mer information och program