Anna Selander och Motala ström i Norrköping
Anna Selander blir Norrköpings samhällsbyggnadsdirektör

Norrköpings kommun har rekryterat Anna Selander till tjänsten som ny samhällsbyggnadsdirektör. Anna Selander är civilingenjör med inriktning lantmäteri och jobbar idag som samhällsbyggnadschef i Nyköpings kommun.

– Vi välkomnar Anna Selander som ny samhällsbyggnadsdirektör till Norrköpings kommun. Vi ser fram emot hennes kunskaper inom samhällsbyggnad och långa erfarenhet av att bygga och utveckla en effektiv organisation, säger Martin Andreae, kommundirektör i Norrköping.

Anna Selander är civilingenjör i grunden och har en lång bakgrund i Nyköpings kommun, senast som chef för samhällsbyggnad sedan 2017. Tidigare roller som hon har haft är som teknisk lantmätare, enhetschef för kartenheten samt som förändringsledare för samhällsbyggnad.

anna selander norrkoping – Det känns fantastiskt att få möjligheten att få vara med och utveckla Norrköping. Jag ser med stor spänning fram emot att få vara med och bidra till Norrköpings stora stadsutvecklingsprojekt. Jag gillar att vara med där det händer. Jag har alltid en ambition att utveckla verksamheten med betoning på framtid. För mig är det viktigt att arbeta med kunden i fokus och att kunna erbjuda en bra service, samt ha en god dialog med medborgare och aktörer, säger nya samhällsbyggnadsdirektören Anna Selander.

Anna Selander börjar sin nya tjänst 1 februari 2021. Hon efterträder då Hans Revenhorn som går i pension vid årsskiftet.