Fredrik Nylén ny vd på Agima
Fredrik Nylén är ny vd på Agima

Fredrik Nylén har utsetts till ny vd för Agima Management AB och Jan Zakariasson, tidigare vd, övergår till en ny roll som arbetande styrelseordförande i bolaget. 

– Jag har följt Agima under en längre tid och är imponerad av deras passion, kundfokus och framåtanda. Det ska bli riktigt spännande att lära känna alla medarbetare, våra kunder och tillsammans se hur vi kan fortsätta utveckla varandra, verksamheter och samhället, säger Fredrik Nylén.

Fredrik har mer än 20 års erfarenhet från teknikkonsultbolag. Senast arbetade han som projektledare för stora infrastrukturprojekt i en egen verksamhet. Tidigare har han arbetat på ÅF samt Sweco i olika ledande roller.

– Fredrik kommer in med en ny röst och tar med sig sina erfarenheter till Agima. Jag är säker på att detta kommer att skapa ännu bättre förutsättningar för Agimas fortsatta framgångsrika utveckling, säger Jan Zakariasson, styrelseordförande i Agima.

Jan Zakariasson fortsätter inom Agima, nu i en ny roll som arbetande styrelseordförande. Jan kommer i denna roll att arbeta i uppdrag samt bidra till Agimas affärsutveckling.

Agima erbjuder managementtjänster för utveckling av verksamheter inom samhällsbyggnad.