Anders Sundin ny vd på Sokigo
Ny vd på Sokigo med sikte på digitalisering

Sokigo, som är en del av Addnode Group, kommer snart att ha en ny vd på plats. Han heter Anders Sundin och har drivit verksamheter bland annat på OpusCapita, Tieto och Samhall. Nu är siktet inställt på att fortsätta arbetet med Sokigos tillväxt och innovation på det digitala området.

– Jag kommer fortsätta den goda resan som har påbörjats. Sokigo är jättehäftigt och jag är imponerad av alla produkter och system som företaget erbjuder till marknaden. Det känns som en ynnest att få bidra till att vårt samhälle blir ännu effektivare, säger Anders.

I sitt ledarskap är Anders resultatorienterad, ödmjuk och empatisk. Han är driven och gillar när det går fort. Det passar bra utifrån där Sokigo nu befinner sig. 

– Min ledarskapsfilosofi är att medarbetarna avgör hur ett företag går. För mig är det farligt att stirra sig blind på siffror eftersom det är medarbetarna och kunderna som skapar utveckling och relationer, säger Anders.

Andreas Wikholm, affärsområdeschef inom Addnode Group, har varit med i rekryteringen:

– Jag är oerhört glad över att Anders Sundin tar över vd-rollen på Sokigo. Vi har jobbat tillsammans förut och jag har alltid imponerats av hans brinnande intresse för kunder och medarbetare. Anders känner dessutom den kommunala marknaden och har utmärkta förutsättningar för sin nya roll.

Läs mer på sokigo.com