Kart- och GIS-enhet får kvalitetsutmärkelse
Utmärkelse till Upplands Väsbys Kart- och GIS-enhet

Kart- och GIS-enheten i Upplands Väsby kommun vann kommunens kvalitetsutmärkelse 2015.

– Jag känner mig överrumplad och är lite tagen över utmärkelsen. Det känns väldigt roligt att vår enhet får visa upp oss och vårt kvalitetsarbete. Vinstpengarna kommer att gå till kompetens- och verksamhetsutveckling. Vi kan ju alltid bli bättre. Självklart ska vi ha roligt också säger Roland Edbom, kart- och GIS-chef Upplands Väsby kommun.

I juryns motivering framhölls att enheten dagligen genomsyras av kvalitet, både i deras arbete gentemot kund och i deras arbete gentemot väsbybor. Enhetens kvalitetsarbete har också ett tydligt medarbetarperspektiv.

– Kvalitetsutmärkelsen leder till att vi kan leverera tjänster av högsta kvalitet till väsbyborna. På så sätt är utmärkelsen väldigt viktig, säger Hillevi Engström, kommundirektör Upplands Väsby kommun.

Kvalitetsutmärkelsen delades ut första gången 2012. Att delta i Upplands Väsbys kvalitetsutmärkelse är en möjlighet för alla kommunala verksamheter och privata utförare att utveckla verksamheten, oavsett på vilken nivå verksamheten befinner sig.