3D-visualiserad stad
Geoforum Sverige söker ny vd

Vi söker en vd med uppdraget att vara en röst för branschen och våra fokusfrågor: öppna data, digital samhällsbyggnadsprocess, smarta städer samt kompetensförsörjning inom geodataområdet. I augusti kommer annons med närmare beskrivning av uppdraget och vd-profilen.

– Vi söker en person som kan föra Geoforum Sverige och geodatabranschen in i 2020-talet. En person som kan bygga på den fina bas vi har, men som också kan driva utvecklingen framåt och att säkerställa att vi levererar maximal medlemsnytta, säger Eric Jeansson, ordförande i Geoforum Sverige.

Du som är intresserad att veta mer om uppdraget kan redan nu sända dina kontaktuppgifter till Geoforums ordförande Eric Jeansson.

Kontakt

Eric Jeansson, ordförande Geoforum Sverige
Telefon: 070-7611783 Skicka e-post

Om Geoforum Sverige

Geoforum Sverige är en ideell förening och nationell plattform som arbetar för att långsiktigt främja samhällsnyttan av geodata och en datadriven utveckling av ett hållbart samhälle. Vi representerar drygt 200 medlemsorganisationer från offentlig sektor, näringsliv och akademi. Våra fokusområden är öppna geodata, digital samhällsbyggnadsprocess och smarta städer samt kompetensförsörjning.

Medlemmar i Geoforum Sverige fördelar sig på 100 kommuner, 20 statliga myndigheter, 60 företag samt landets viktigaste universitet och högskolor inom föreningens verksamhetsområde. Här finns landets största tekniska konsultföretag och geodata/GIS-företag och statliga myndigheter med ansvar inom geodataförsörjningen, till exempel Boverket, Lantmäteriet, SGU med flera.

Branschkalender

nyhetsbrev platta kaffekopp

Geodata i media

Hittade inte flödet

lediga jobb, medarbetare vid dator

bli medlem händer med pusselbitar

Följ oss

linkedin logo 70 twitter logo