Arbeta smart 2017
Därför väljer Vallentuna Arbeta smart 2017

Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna har bestämt sig för att ta ett samlat grepp för att nå en digital samhällsbyggnadsprocess i takt med att nationell standardisering möjliggör detta.

– Hela ledningsgruppen står bakom arbetet och mycket är redan igång. Nu deltar vi allihop vid konferensen Arbeta smart inom planering och byggande 2017, som ett startskott för att sätta vår målbild för 2020, säger Anna Holm, samhällsbyggnadschef i Vallentuna kommun.

Arbeta smart inom planering & byggande 2017 är en mötesplats för aktörer inom planering, byggande och förvaltning. Hit ska du anmäla dig om du vill bli uppdaterad om vad som är på agendan inom digitalisering för planering, byggande och förvaltning.

Om du drivs av att få inspiration och hitta nya lösningar att införa på ”hemmaplan” och om du gillar att knyta nya kontakter och hitta samverkanspartner. Det är några av anledningarna varför vi tycker att du ska anmäla dig till konferensen, läs mer om varför Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna tycker det är viktigt att anmäla sin personal.

Det är konferensen för dig som tycker det är viktigt att ta vara på digitaliseringens möjligheter för att få med invånarna i planprocessen, korta handläggningstider och planerings- och byggtider, minska miljöpåverkan och minska de totala planerings- och byggkostnaderna.

Besök konferensens webbplats och anmäl dig