Nytt år med ULI Geoforum – nu satsar vi på LinkedIn

Hoppas ni, alla medlemmar, fått en härlig start på 2017. Vi börjar året med att lansera vår nya LinkedIn-sida för dig. Här kommer du att kunna ta del av viktiga nyheter från branschen och från oss –om vårt påverkansarbete , våra blogginlägg, information om konferenser, pressmeddelanden och mycket mer.

Med en ny plattform kommer nya möjligheter!

Använd ULI Geoforums Linkedin-sida för att
• löpande hålla dig uppdaterad om stora nyheter i branschen
• diskutera och kommentera händelser i branschen
• utöka ditt nätverk
• göra din röst hörd i aktuella frågor
• rekrytera nya medarbetare
• berätta om de som är nya på ditt jobb!

Vill du följa vårt arbete då vi för fram branschens hjärtefrågor? Nu lägger vi upp alla våra presentationer i Slideshare. Börja med att besöka sidan och se vad ULI Geoforum gör och vilka vi är. Vill du någon gång själv berätta om ULI Geoforum kan du givetvis använda presentationen om föreningens arbete som du hittar här.

Platsannonsering på Linkedin

Vi kommer från och med nu erbjuda platsannonsering även på LinkedIn. Då LinkedIn till stor del är en karriärplattform ser vi stor potential för er medlemmar att nå ut med era platsannonser till geodatabranschen genom Linkedin.

Saknar du ett LinkedIn konto kan du skapa ett här.

Vi hoppas att ni ska ha stor glädje av vår kommunikation på LinkedIn och att ni, precis som vi, är nyfikna på vilka positiva effekter den nya plattformen ska medföra.

Besök LinkedIn-sidan och följ oss!