Sidor från broschyr: Geodata för smart och hållbar samhällsutveckling
Broschyr om samhällsnyttan med geodata

Geoforum Sverige har tagit fram en broschyr som presenterar hur geodata bidrar till smart och hållbar samhällsutveckling. Här hittar du intervjuer med bland andra tidigare jämställdhets- och bostadsministern Märta Stenevi, Enköpings kommundirektör Ulrika K Jansson och Anna Eriksson, generaldirektör på Myndigheten för digital förvaltning, samt goda exempel på användning av geodata. Geoforum presenteras så klart också.

 – Den här broschyren har vi arbetat fram för att kunna sprida lättillgänglig och trevlig information om geodatasektorn samt om Geoforum. Vi hoppas att den kommer till stor användning och vi vill tacka alla som har bidragit till att den blev så bra. Vi kommer att använda broschyren i kontakt med potentiella medlemmar och samarbetspartners och inte minst politiker och andra beslutsfattare som behöver förstå värdet av geodata, säger Sofi Almqvist, vd Geoforum Sverige.

Du kan själv använda broschyren för att sprida kunskap om värdet av geodata, till exempel till beslutsfattare i din kommun.

Interaktiv broschyr

Ladda ned broschyren här (pdf)

I broschyren finns till exempel denna video där Geoforum Sveriges vd Sofi Almqvist, och ordförande Jenny Carlstedt presenterar föreningen och samhällsnyttan med geodata.

 

Ladda ned broschyren här (pdf) 
Vill du använda en tryckt broschyr för att kommunicera samhällsnyttan av geodata, hör av dig till oss