Profilbild Digitalisering nu
Digitaliseringen i Allmännyttan viktigt för fastighetsbranschen

Allmännyttan representerar över 300 fastighetsbolag med över 850 000 bostäder. En av de huvudsakliga diskussionerna i dessa tider är Allmännyttans förändrade roll i och med digitaliseringen. 

– Vi inser att de strategiska valen och hur vi tar oss an digitaliseringens utmaningar påverkar hela fastighetsbranschen, säger Carl Ståhle, digitaliseringsexpert på Sveriges Allmännytta.

Därför kan konferensveckan Digitalisering Nu den 9-12 november vara en viktig milstolpe för höstens inspiration. Programmet går från digitala trender och digitala strategier under ledning av värderingsforskaren Peter Majanen på Quattroporte till att praktiskt titta på upphandling för innovation av till exempel molntjänster och digitala lås. Veckan blir en blandning av inspirerande föreläsningar till praktiska övningar och diskussioner. Här går man också på djupet kring bostaden som en plats för digital vård, digital skola och digital arbetsplats.

– 2020 har varit ett år av förändrade beteenden, maktförhållanden och ändrade roller i vårt samhälle, så även för oss i Allmännyttan. Denna digitala förändring ska vi ta tillvara på! fortsätter Carl Ståhle.

Missa inte höstens Digitalisering Nu – en spännande digital konferensvecka för dig som vill vidga dina vyer.

Huvudmålgrupp för konferensen är fastighetsbranschen, kommuner som har kommunala bostadsbolag och leverantörer till Allmännyttan. Även myndigheter som jobbar med samhällsbygge kan ha intresse av frågorna som tas upp.

Läs mer och anmäl dig här

nyhetsbrev platta kaffekopp

lediga jobb, medarbetare vid dator

bli medlem händer med pusselbitar

Följ oss

linkedin logo 70 twitter logo