Smart City Stockholm profilbild
Smart City Stockholm flyttas till våren 2021

På grund av covid-19 kommer mötesplatsen Smart City Stockholm flyttas fram från oktober i år till våren 2021. De nya datumen för konferensen om människan i centrum för den smarta och hållbara staden är 20–21 april.

Smart City Stockholm är mötesplatsen för alla som är engagerade i utvecklingen av framtidens smarta och hållbara städer och samhällen. Bostadsbyggande, energieffektivisering, klimatanpassning, smarta fastigheter, välfärdstjänster och hållbart resande är några av de faktorer som ställer krav på stadens infrastruktur och driver på digitaliseringen och utvecklingen mot en mer effektiv och hållbar stad.

På Smart City Stockholm kan du knyta nya kontakter och få fördjupad kunskap inom områden som:

  • Digital Transformation
  • Urban Environment
  • Inclusive & Sharing Cities
  • Mobility
  • Governance & Finance.

För att lyfta fram vikten av geodata och geografiska analyser i det smarta hållbara samhället är Geoforum Sverige samarbetspartner till Smart City Stockholm. Vi jobbar med programmet i samarbete med Stockholmsmässan och mötesplatsens två andra partner: KTH och Stockholms stad. 

Vi ser fram emot att tillsammans skapa en inspirerande mötesplats som leder till ökad kunskap, innovation och samarbeten för hållbara städer och kommuner.

Läs mer om mötesplatsen