Drönare
Välkommen till Sveriges största drönarkonferens!

Den 5-6 november äger Sveriges största drönarkonferens någonsin rum i Linköping. Där har du som besökare chansen att möta användare i privat och offentlig sektor och drönarföretag, få inspiration och diskutera aktuella ämnen i branschen.

Branschen för drönare växer snabbt. Den påverkar allt från stadsbyggande och transport till säkerhet och skogs- och jordbruk. Geoforum Sverige, UAS Forum Sweden och BIM Alliance erbjuder en unik mötesplats för alla aktörer inom drönarområdet den 5-6 november i Linköping. UAS Forum 2019 är Sveriges största mötesplats om drönare med tema Framtidens teknik är redan här.

Här kan du ta del av ett välfyllt och högaktuellt konferensprogram samt en utställning. Konferensen är för dig som redan arbetar med drönare men även för dig som funderar på att använda drönare i din verksamhet. Du kommer att få inspiration och konkreta tips från de många tillämpningsexempel som presenteras.

Trendspaning av Sik Cambon Jensen

Sik Cambon Jensen

Den första dagen hålls ett keynote av Sik Cambon Jensen som jobbar på Danmarks största IT-företag KMD. Han kommer att ge oss en trendspaning på tema Högkvalitativa data, drönare och robotics. Här delar Sik med sig av vad en sådan kombination kan ge blandat med sina egna erfarenheter från Danmark.

 

 

Sveriges infrastrukturminister inleder dag två

Tomas Eneroth

Vi kan stolt presentera infrastrukturministern Tomas Eneroth som huvudtalare på konferensen. Ministern kommer att starta upp konferensens andra dag, 6 november, med ett föredrag om regeringens perspektiv på drönarverksamheten i Sverige. Du kommer här ha chans att ställa frågor till infrastrukturministern.

 

 

Datainsamling för samhällsbyggare

På konferensens andra dag arrangerar också Geoforum tillsammans med BIM Alliance ett spår om datainsamling med drönare inom samhällsbyggandet. Här får du ta del av goda exempel på hur man idag jobbar med drönare inom fysisk planering, projektering, byggande och förvaltning.

Tid: 5-6 november 2019
Plats: Linköping Konsert & Kongress, Linköping

Kom och lär, få inspiration och träffa andra som jobbar med drönare!

Till programmet för konferensen

Läs mer i senaste nyhetsbrevet om konferensen

 

nyhetsbrev platta kaffekopp

lediga jobb, medarbetare vid dator

bli medlem händer med pusselbitar

Följ oss

linkedin logo 70 twitter logo