Early Birds ger lägre pris på Smarta städer
Bostads- och digitaliseringsministern till Smarta städer 2017

Nu är det klart att Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP) medverkar som talare på den nya konferensen Smarta städer och bidrar med ett strategiskt perspektiv på utvecklingen av hållbara och smarta städer i Sverige. ULI Geoforum står tillsammans med geodatabranschen som värd för höstens konferens.

peter eriksson bostads och digitaliseringsministerMed ett helt nytt samverkansprogram inom just smarta städer och flera andra satsningar inom digitalisering och hållbar utveckling arbetar bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP) för att möta stundande samhällsutmaningar. Regeringens strategiska arbete lägger grunden för kommunernas och näringslivets förutsättningar för att bygga och utveckla den smarta staden – och på höstens konferens får samhällets aktörer ta del av arbetet.

Nu har anmälan öppnat och innan sista maj anmäler du dig till early bird-pris, ett begränsat antal biljetter finns med 1000 kronors rabatt! På Smarta städer i november samlas samhällets olika aktörer för att utbyta viktiga erfarenheter, kontakter och tjänster. Parallellt med konferensen arrangeras en stor utställning där nya produkter och tjänster för en smart och hållbar stad presenteras.

Intresset från näringslivet och ledande organisationer inom området är stort. Telia, CGI, WSP och Metria medverkar som sponsorer och IQ Samhällsbyggnad, BIM Alliance, WWF, Lantmäteriet, Dataföreningen, Stockholms stad, VisualSweden och innovationsprogrammen Smarta hållbara städer och Smart Built Environment med flera är partners som aktivt bidrar till konferensprogrammets innehåll.

Läs mer på smartastader.com