Smarta städer 2017
Bli GIS-ambassadör på mässan Smarta städer!

Ni medlemmar som har lösningar för den smarta och hållbara staden har nu chans att visa upp vad man kan göra med geodata och GIS på mässan Smarta städer. Här träffar ni nya potentiella kunder och samarbetspartner som vill få fram hållbara städer med de bästa lösningarna för invånarna.

Smarta städer är Sveriges största mässa inom digitalisering i staden och hållbar stadsutveckling. Som utställare träffar du beslutsfattare, inköpare och verksamhetsutvecklare med stort behov av att se nya lösningar, produkter och tjänster. Du får möjlighet att synas i framkanten av samhällsteknologin och i ett forum för grönt byggande. Smarta städer erbjuder en unik miljö med fokus på möten, nätverkande och nya affärsmöjligheter.

ULI Geoforum är medarrangör av konferensen som är en del av mötesplatsen Smarta städer 2017. Partner för konferensen är Fossilfritt Sverige, WWF, Lantmäteriet, Stockholms stad, Visual Sweden, Dataföreningen, innovationsprogrammen Smarta hållbara städer och Smart Built Environment med flera!

Läs mer om mötesplatsen Smarta städer

Läs mer och boka utställningsplats