Arbeta smart inom planering & byggande 2017
Arbeta smart inom planering & byggande 2017 hålls 8-9 maj

Boka in 8-9 maj 2017 för konferensen Arbeta smart inom planering & byggande. Fokus är smarta lösningar och arbetsprocesser där effektivt och obrutet informationsflöde är en viktig del. Det är ett samarrangemang mellan ULI Geoforum och BIM Alliance (intresseföreningen inom BIM, byggnadsinformationsmodeller) för att ge hela perspektivet – från idé till förvaltning av den bebyggda miljön. Medarrangör är föreningen GISS – GIS-samverkan i Stockholms län.

Detta blir den 17e konferensen om smarta metoder och lösningar inom region- och stadsplanering, byggande och förvaltning. Vi lovar två dagar som ger dig det senaste inom området, inspiration och nya kontakter. 

Första dagen kommer att vara övergripande och strategisk. Dag två innehåller två spår, för specialister och experter, med goda exempel och erfarenhetsutbyte.

Vi snackar bland annat digital planprocess, effektiva och obrutna informationsflöden, 3D-visualisering, medborgardialog, regionplanering, planeringsunderlag med geografiska analyser och BIM.

Arbeta smart inom planering & byggande är en etablerad mötesplats, för kontakter mellan geodatabranschen och experter inom planering, byggande och förvaltning. Det är konferensen som passar både beslutsfattare och ”doers” inom området!

Missa inte konferensen 8-9 maj om du vill:

  • bli uppdaterad om vad som är på agendan inom planering, byggande och förvaltning
  • få inspiration och hitta nya lösningar att implementera på ”hemmaplan”
  • knyta nya kontakter och hitta samverkanspartner.

Förslag på presentation?

Vi hoppas också att du vill dela med dig av dina erfarenheter och inspirera andra. Har du förslag till en presentation på konferensen – mejla oss!