After work

På kvällen den 7 oktober anordnar vi en after work för deltagare på GEOINFO 2015. Vi kommer att hålla till på restaurang M.E.C.K, känt i Malmö för sina återkommande afterwork-kvällar. Vi ses kl 18.00 för fördrink, skön musik och en "klassisk" afterwork-meny:

Fördrink med mousserande vin alt alkoholfritt

 Hamburgare på högrev och bringa med rostad lök, chipotledressing och cheddar 

Kaffe/te med något sött 

Utöver fördrink och kaffe/te serveras endast vatten. Önskar man annan dryck till maten kommer det att finnas möjlighet att köpa det i baren som är öppen under kvällen. Självklart ordnar restaurangen specialkost enligt de önskemål du anger i anmälan.

Vill du delta på after work, kryssar du i det valet i konferensens anmälningsformulär. 200 kr exkl moms tillkommer då till din anmälan.

Tid: 7 oktober, från kl 18.00
Plats: Restaurang M.E.C.K, Stora Varvsgatan 6A, Malmö. Restaurangen ligger 500 m från Malmö Centralstation och det tar endast några minuter att gå dit från Slagthuset

Varmt välkommen till GEOINFOs after work!

Restaurang M.E.C.K ligger i huset Media Evolution City som är en mötesplats skapad av medlemsorganisationen Media Evolution med medlemmar inom mediebranscherna. Målet med huset är att bidra till förutsättningar för tillväxt och utveckling hos mediebranscherna genom att föra dem samman. Huset erbjuder varannan fredag något de kallar Världens Bästa After Work