Amerikansk geodesignexpert i 3D-spåret

Amerikansk geodesignexpert i 3D-spåret

brooks-patrickBrooks Patrick är en geodesignexpert och landskapsarkitekt, från Esri i USA, som jobbar med geodesign och 3D-GIS inom stadsplanering, arkitektur och spelutveckling. Vi har nu nöjet att meddela att han kommer till GEOINFO!

Brooks kommer att inleda spåret Geodata i 3D, och även delta i workshoppen Släpp loss kraften i dina data. I 3D-spåret håller han presentationen Geodesign – Planning and Design in a Complex World.

I 3D-spårets första pass kan du också ta del av presentationer om BIM, CAD & GIS för webben och 3D-utskrifter. Lantmäteriets presentation Nationella geodata i 3D var tidigare placerad här men den har nu flyttats och ligger istället först i pass två, session 5C. Den innehåller även en presentation och diskussionsworkshop på tema 3D-strategier/-upphandling.

Om Brooks Patrick

Brooks Patrick är Account Executive och teamchef för Geodesign Markets, på amerikanska Esri. Han hjälper personer, team och organisationer att dra nytta av 3D-GIS och styrkan med regelbaserad modellering inom stadsplanering, arkitektur, spelutveckling och underhållning. Brooks är även landskapsarkitekt och en eftertraktad talare på internationella konferenser och workshoppar. I sitt team inom geodesign tar han fram lösningar som simulerar effekten av olika planeringsscenarier, och möjliggör för beslutsfattare att nå eller överträffa sina projektmål kopplat till hållbarhet och "storytelling". Brooks är också ansvarig för konsulttjänster inom utbildning, anpassad CGA-utveckling och avancerad 3D-GIS för långsiktig planering.