Arbeta smart inom planering & byggande 2017

Sverige har en unik möjlighet att nyttja digitaliseringen inom planering, byggande och förvaltning, och ta en internationell tätplats inom området. Med framgångsrik digitalisering kan vi få med invånarna i planprocessen, korta handläggningstider och planerings- och byggtider, minska miljöpåverkan och minska de totala planerings- och byggkostnaderna. Helt nya möjligheter skapas med visualiseringar, analyser, optimeringar och effektiva informationsflöden. På denna konferens möts aktörer inom planering, byggande och förvaltning, som vill snabba på utvecklingen.

Arbeta smart inom planering & byggande 2017 är en konferens om smarta lösningar och arbetsprocesser inom region- och stadsplanering, byggande och förvaltning.

TID: 8–9 maj 2017. Programstart kl 10.00, slut kl 16.00 dag två.
PLATS: Norra Latin, Stockholm City Conference, Drottninggatan 71B, 111 36 Stockholm
ARRANGÖRER: ULI Geoforum, branschorganisationen för geodataområdet och BIM Alliance, intresseföreningen inom BIM, byggnadsinformationsmodeller.
Medarrangör är föreningen GISS – GIS-samverkan i Stockholms län.

Drygt 200 deltagare kommer på konferensen! Här hittar du program och deltagarlista:

pdfProgram och deltagarlista

Program

Samarbetet mellan ULI Geoforum och BIM Alliance stärker arrangemanget som ger hela perspektivet – från idé och planering till byggande och förvaltning av den byggda miljön.

På konferensen tar du del av och diskuterar smarta lösningar och arbetsprocesser inom region- och stadsplanering, byggande och förvaltning. Här är visualisering och ett effektivt och obrutet informationsflöde viktiga delar. 

huvudtalare arbeta smart
Keynotetalare: bostads- och digitaliseringsministern Peter Eriksson, Johanna Frelin, vd på Tengbom och Jan Helin, programdirektör SVT.

 

Vi lovar två dagar som ger dig det senaste inom området, inspiration och nya kontakter. 

Första dagen kommer att ha ett strategiskt fokus kring digitaliseringens möjligheter och påverkan på företag och organisationer i sektorn. Dag två innehåller fördjupningar i två spår med goda exempel, nya tillämpningar och erfarenhetsutbyte.

las programmet 280

För dig som vill utveckla och förbättra

Arbeta smart inom planering & byggande är en mötesplats för aktörer inom planering, byggande och förvaltning. Det är konferensen för dig som tycker det är viktigt att ta vara på digitaliseringens möjligheter för att få med invånarna i planprocessen, korta handläggningstider och planerings- och byggtider, minska miljöpåverkan och minska de totala planerings- och byggkostnaderna. Konferensen passar både beslutsfattare och olika experter och ”doers” inom området; dag ett har ett strategiskt fokus, medan dag två innehåller fördjupningar.

Kom på konferensen om du vill:

  • bli uppdaterad om vad som är på agendan inom digitalisering för planering, byggande och förvaltning
  • få inspiration och hitta nya lösningar att införa på ”hemmaplan”
  • knyta nya kontakter och hitta samverkanspartner.

Anmälan

Medlemmar får rabatt på deltagaravgiften. Läs mer om deltagande via knappen nedan.

anmal dig har 280

Kontakt

Susanne Nellemann Ek, kanslichef/vd ULI Geoforum, telefon: 070-3115113
Olle Samuelson, vd BIM Alliance, telefon: 0703-29 04 42
Lisa Samuelsson, projektledare, ULI Geoforum, telefon: 073-5073162

Arbeta smart inom planering & byggande 2017 är ULI Geoforums 16e konferens inom temat och en uppskattad mötesplats.