Lennart Sjögren ny ordförande för ULI Service AB

Idag, den 18 juni, höll ULI Service AB (ULI Geoforums servicebolag) bolagsstämma. Till ny ordförande valdes då Lennart Sjögren, egenföretagare (Lennart Sjögren Analys och Utveckling AB) som också är styrelsemedlem i Kartografiska Sällskapet. Sanna Sparr Olivier,  mät- och kartchef i Botkyrka kommun, och sedan ett par år styrelsemedlem i ULI Geoforum, valdes in som ledamot i bolagsstyrelsen. Vi hälsar dem varmt välkomna!

lennart-sjogren-100x150– Jag ser fram emot att få Lennart som ordförande och att få vända mig till honom som bollplank i mitt arbete, säger Mikael Tarandi, ULI Geoforums kanslichef och vd för ULI Service.

– Lennart och jag har redan ett nära samarbete genom vår medverkan i förberedelserna för Position 2015, där vi båda finns med i huvudarbetsgruppen. Lennarts stora kontaktnät, hans långa erfarenhet av arbete inom vårt område och hans engagemang i flera av branschorganisationerna för detsamma har varit och kommer säkerligen att fortsätta att vara till stor nytta i det arbetet, fortsätter Mikael.

Tidigare ordförande för servicebolaget var Fredrik Davidsson, Geoloc AB, som inför denna mandatperiod valt att lämna plats för någon annan. ULI Geoforum och ULI Service AB passar på att tacka Fredrik för ett mycket gott arbete!

Vi tackar även avgående Elisabeth Argus för hennes arbete i styrelsen för ULI Service AB.