Linn Norén – ny kommunikationsansvarig på Geoforum

Vi är glada att välkomna Linn Norén som ny kommunikationsansvarig på Geoforum Sverige. 

Linn har lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från flera olika branscher och har tidigare bland annat jobbat som konsult inom digital kommunikation och med digital utveckling.

– Jag ser fram emot att bidra med min kompetens och tillsammans med vår vd Sofi utveckla det fantastiska arbete Geoforum gjort de senaste åren. Det är otroligt lyxigt att jobba med frågor som i slutänden berör oss alla och bidrar till ett bättre och mer hållbart samhälle, säger Linn.

Linn kommer närmast från UX-byrån Osynlig, en byrå som jobbar med utveckling av digitala produkter och tjänster. Dessförinnan har hon en bakgrund från flera olika branscher och som konsult, hon har bland annat ansvarat för digitala kanaler på Almi Företagspartner och omsorgskoncernen Humana. Linn har även arbetat med kommunikation för Smart Built Environments projekt DigSam, Digital Samhällsbyggnadsprocess.

– Det ska bli väldigt roligt att nu lära känna våra medlemmar bättre. Hör gärna av dig om du har tankar och idéer kring Geoforum och hur vi kan utveckla vår kommunikation och vårt arbete framåt, säger Linn.

Vi hälsar Linn varmt välkommen till Geoforum.