Drönare över stad
UAS Forum 2019 – Sveriges största drönarkonferens

Framtidens teknik är redan här

Välkommen till UAS Forum 2019 – Sveriges största konferens om drönare!

I år samarbetar Geoforum Sverige med UAS Forum och BIM Alliance för att arrangera Sveriges största konferens om drönare. Genom detta samarbete kan vi erbjuda en unik mötesplats för alla aktörer inom drönarområdet.

Mötesplatsen kommer att innehålla en konferens och en utställning. Temat för årets konferens är: Framtidens teknik är redan här.

TID: 5-6 november 2019
PLATS: Linköping Konsert & Kongress, Linköping

Konferensprogram

Med över 30 programpunkter bjuder vi in dig till två dagars lärande och inspiration i en snabbt växande bransch som påverkar allt ifrån stadsbyggande och transport till säkerhet och skogs- och jordbruk.

Framtidens teknik är redan här; drönare används idag i flera företag, kommuner och statliga myndigheter för att effektivisera datainsamling. Programmet har därför fokus på nyttan av att använda drönarsystem i olika delar av samhället. 

Första konferensdagen erbjuder ett gemensamt och mer generellt uppbyggt program för alla deltagare. Andra dagen hålls två parallella spår.

Tillsammans med BIM Alliance planerar Geoforum för ett spår om datainsamling med drönare inom samhällsbyggande. Här får du ta del av goda exempel på hur man idag jobbar med drönare inom fysisk planering, projektering, byggande och förvaltning. Det innebär självklart också insamling av geodata. 

Utställning

Din organisation är välkommen att delta som utställare på UAS Forum 2019. Utställningen är öppen under konferensens första dag, den 5 november. 

Företag som medverkar i utställningen har möjlighet att presentera sina lösningar och tjänster under en paus enligt schemalagt program. 

Läs mer om att delta som utställare

Konferensmiddag

Tisdagen den 5 november hålls en middag för alla deltagare. 

Webbplats för UAS Forum 2019: uasforumsweden.se

anmälan knapp

UAS Forum 2019 ersätter Geoforum Sveriges annars årliga konferens Drönare för datainsamling.