Sokigo, som är en del av Addnode Group, kommer snart att ha en ny vd på plats. Han heter Anders Sundin och har drivit verksamheter bland annat på OpusCapita, Tieto och Samhall. Nu är siktet inställt på att fortsätta arbetet med Sokigos tillväxt och innovation på det digitala området.

– Jag kommer fortsätta den goda resan som har påbörjats. Sokigo är jättehäftigt och jag är imponerad av alla produkter och system som företaget erbjuder till marknaden. Det känns som en ynnest att få bidra till att vårt samhälle blir ännu effektivare, säger Anders.

Läs mer om rekryteringen

agima hakan lundgrenHåkan Lundgren är ny verksamhetskonsult inom organisation och ledning hos Agima Management AB. Håkan har tio års erfarenhet som linjechef och affärsutvecklare i konsultbranschen. Utöver det har han också tio års erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete. På Agima kommer Håkan genomföra uppdrag inom ledarskaps- och organisationsutveckling, krav- och verksamhetsanalyser samt projektledning.

Mikael GrönkvistMikael Grönkvist är ny konsult inom verksamhetsutveckling hos Agima i Stockholm. Mikael är nyutexaminerad civilingenjör från KTH inom Samhällsbyggnad med inriktning geografisk informationsteknik. Han kommer att arbeta med verksamhetsutveckling, datasamordning och -bearbetning, visualisering samt GIS-analyser.

Moa eklöf agimaMoa Eklöf är ny konsult inom verksamhetsutveckling hos Agima Management i Stockholm. Moa är nyutexaminerad civilingenjör inom lantmäteri med inriktning geografisk informationsteknik från LTH. På Agima ska hon arbeta med verksamhetsutveckling, kravfångst, databearbetning, kvalitetsarbete samt GIS-analyser.

Visa mer