Botkyrka kommun söker GIS-ingenjör

Sista ansökningsdag: 27 september 2020 

Vill du utvecklas tillsammans med oss i en kommun som är långt ifrån lagom? Just nu växlar vi upp vårt arbete kring effektivisering och digitalisering av samhällsbyggnadsförvaltningens verksamheter. Som GIS-ingenjör är du en viktig del av det arbetet.

botkyrka 300

Vill du utvecklas tillsammans med oss i en kommun som är långt ifrån lagom? Är du målinriktad, engagerad och drivs av att vara med och utveckla samhället, då kommer du att trivas hos oss!

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

På enheten för Geografisk information är vi 13 medarbetare som arbetar med bland annat geografiska analyser, mätframställning, och kartproduktion.

Vår arbetsplats är i kommunalhuset i Tumba, nära kommunikationer så som pendeltåg.

Kommunens webbkarta hittar du på karta.botkyrka.se

Just nu växlar vi upp vårt arbete kring effektivisering och digitalisering av samhällsbyggnadsförvaltningens verksamheter. Tillsammans med ett utvecklingsteam kommer enheten att driva detta arbete framåt. 

På Södertörn har vi ett samarbete med sju andra kommuner där vi delar kart- och GIS-plattform, resurser och driver gemensamma projekt. Tillsammans kommer vi att få uppleva spännande utveckling, tekniska utmaningar och ett intensivt samarbete!

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Tillbaka till alla lediga jobb