Värmdö kommun söker mätningsingenjör

Sista ansökningsdag: 9 augusti 2018

Tycker du om att arbeta ute i vacker miljö? Då har du ett fantastiskt tillfälle att arbeta hos oss i vår expansiva skärgårdskommun! Till Kart- & GIS-enheten söker Värmdö kommun en mätningsingenjör. Här erbjuds du ett arbete där du till stor del kan planera och styra ditt arbete självständigt och få besöka vackra platser inom kommunen.

Värmdö logotyp

VA-utbyggnaden är en förutsättning för kommunens hållbara utveckling, både avseende miljö och befolkning. En viktig del i detta är att vi har koll på alla kommunens ledningar. Här kommer kart- och GIS-enheten in som en viktig pusselbit för kommunens hållbarhetsresa. Vi ansvarar för kommunens kartor, bland annat över VA-ledningar, men även all annan geografisk information. Nu söker vi dig som drivs av utveckling och vill bli en del av vårt härliga gäng!

Rollen

Rollen som mätningsingenjör är rolig, varierande och utmanande. Den innebär främst att du arbetar med VA-mätningsarbeten: inmätning, utsättning och projekteringsmätning. Du ansvarar för ajourhållningen av kommunens VA i våra system för detta (TopoCad och VA-banken). Du kommer både granska och registrera dina egna, och konsulters inmätningar. Du ansvarar även för granskning av relationsritningar, framtagning av olika VA-kartor till exempel översiktskartor samt besvara och hantera ”Ledningskollen”.

Du erbjuds stor frihet i arbetet då du planerar och utför ditt arbete självständigt, och i samarbete med våra VA- och driftenheter. Fältarbetet utförs med GNSS och totalstation. Vi, alla medarbetare på enheten, arbetar ständigt med utveckling och förbättring av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är redo att ta detta spännande steg i din karriär! Vi ser att du är utbildad mätningsingenjör, med minst två års arbetslivserfarenhet inom yrket. Det är meriterande att ha erfarenhet av att ha arbetat som med VA-mätningar och/eller inom kommunal verksamhet. B-körkort är ett krav. Erfarenhet från programvarorna VA-banken, Topocad, Autocad samt Geosecma för ArCGIS är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person gillar du att arbeta självständigt, är serviceinriktad och noggrann. Du har förmågan att entusiasmera och tycker att utveckling är ett naturligt inslag i arbetet.

Arbetsplatsen

Kart & GIS-enheten består av 13 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också.

Här erbjuds du ett arbete där du till stor del kan planera och styra ditt arbete självständigt och få besöka vackra platser inom kommunen.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Tillbaka till alla lediga jobb