3D-visualisering på webb revolutionerar bygg- och fastighetssektorn

Agency9 lanserar CityPlanner för effektivare samverkan inom projekt och extern kommunikation

Stockholm 2010-09-30

Bygg- och fastighetssektorn står på tur att dra nytta av den växande användningen av 3D. Agency9 lanserar en webbtjänst för projektsamverkan och publicering av interaktiva 3D modeller inom bygg-och fastighetssektor.

CityPlanner är skapad för bred kommunikation och fungerar därför i alla webbläsare utan specifik installation av programvara eller krav på kraftfull dator. Interaktiva 3D modeller av projekt på internet ger en tydlig och attraktiv presentation på ett sätt som tidigare inte var möjligt.

CityPlanner ger:

  •  effektivare projekt - CityPlanner erbjuder en kostnadseffektiv visualisering och snabb kommunikation i projektet. En tydlig bild av en gemensam vision underlättar arbetet. Skisser och versioner av 3D modeller kan enkelt spridas till investerare, byggare eller andra projektmedlemmar för granskning, jämförelse av alternativ, kombinera data och att tidigt identifiera problem.
  • alltid tillgång till uppdaterad information - CityPlanner möjliggör iterativt arbete baserat uppdaterad information via webben. Med en knapptryckning kan nya 3D modeller och information göras tillgänglig till hela organisationen på internet.
  • tydlig och attraktiv kommunikation - Webb-publicering i 3D ger en överlägset tydlig bild av planer och nya miljöer jämfört med andra alternativa metoder. Ett nytt projekt kan presenteras till nya kunder i form av en interaktiv modell där användaren kan studera miljön på sina villkor.

Kunden kan på några dagar komma igång med ett nytt projekt då CityPlanner är en webbtjänst driftad av Agency9. Via tydliga webbpaneler kan 3D modeller enkelt laddas upp och konfigureras med beskrivningar och vypunkter. Publicering av modell sker med en knapptryckning och är omedelbart tillgänglig för berörda. Betalning sker efter användning.

Agency9 kan även erbjuda skräddarsydda lösningar helt anpassade till kundens krav på utseende och funktion.

- Visualisering på internet ger unika möjligheter att kommunicera med 3D modeller. Med CityPlanner kan bygg- och fastighetssektorn enkelt samverka inom projekt och förbättra den externa kommunikationen. Det leder till kostnads- och tidsvinster i projektet och underlättar försäljningen av fastighetsobjekt, säger Khashayar Farmanbar, VD på Agency9.

Kunder kan fritt registrera sig för test-konto på http://cityplanner.agency9.com

Om Agency9 AB

Agency9 är en ledande programvaruleverantör av internetbaserad 3D visualisering för 3D GIS och kartor för attraktiva och intuitiva e-tjänster för söktjänster, infrastruktur-, bygg- och publika sektorn. Bolaget etablerades 2003 och har referenser som hitta.se, Linköping, Göteborg Stad och många andra kommuner. Agency9 tilldelades tidigare i år European Seal of e-Excellence 2010 för utmärkande innovativ marknadsföring av digitala produkter och tjänster. www.agency9.se.

Kontakt: Khashayar Farmanbar, VD Tel: 070 953 2168, farmanbar@agency9.se

Branschkalender

nyhetsbrev platta kaffekopp

lediga jobb, medarbetare vid dator

bli medlem händer med pusselbitar

Följ oss

linkedin logo 70 twitter logo