Zeto ny medlem med passion för öppna data och trafikdata

Vi har nöjet att presentera Zeto som ny medlem i Geoforum Sverige. Zeto är den minimala konsultbyrån med den stora passionen inom öppna data och trafikrelaterad information. Vd Elias Arnestrand har stort engagemang för öppna data och har varit drivande i arbetet med Trafiklab i Sverige och har även arbetat internationellt med öppen innovation. Här berättar han varför Zeto har gått in i Geoforum Sverige.

Vad hoppas du att ni får ut av ert medlemskap i Geoforum Sverige?

− Jag hoppas på att lära känna andra som brinner för öppna geodata – och som vill bidra till att alla de dataskatter vi har hittar nya användningsområden.

Vad hoppas du att Zeto kan tillföra som medlem?

− Jag har jobbat mycket med data och information inom kollektivtrafikområdet och hoppas kunna bidra med min kunskap i gränslandet mellan geodata och trafik/transport. Och självklart vill jag bidra till att pusha öppna geodataområdet framåt!

Elias är också en av talarna på Smarta städer 2017. Tillsammans med tre andra talare från Forum för Transportinnovation pratar han på tema "Kraftsamling öppna trafikdata – en målbild för Sverige för att möjliggöra utvecklingen av smarta tjänster". 

elias arnestrand på hackaway

Elias Arnestrand (till höger i bilden) på Hackaway #4
- The future of transportation and traveling


Läs mer om Zeto AB

Här hittar du Geoforum Sveriges alla medlemmar.